Skip to main content

Betaalprovider Mollie verlaagt tarieven

logomolliePer 1 december heeft Mollie het iDEAL-tarief verlaagd naar € 0,45 per transactie. Voorheen moesten klanten €0,59 of zelfs €0,99 betalen per transactie. Daarnaast heeft Mollie ook haar website en het technisch platform vernieuwd. Klanten hoeven zelf geen actie te ondernemen en betalen automatisch het nieuwe tarief.

Concurrentie iDEAL

Mollie is inmiddels meer dan 10 jaar actief op de online betaalmarkt als Payment Service Provider (PSP) met meer dan 10.000 actieve klanten. Zij waren destijds een van de eerste bedrijven die de online betaalmethode iDEAL gingen aanbieden aan bedrijven, wat tot dan toe enkel door de banken zelf gebeurde. In loop der jaren zijn er steeds meer spelers in de markt bijgekomen die voor veel lagere tarieven iDEAL aan konden bieden waardoor een prijsverlaging niet uit kon blijven.

Mogelijkheden iDEAL op uw website

Wij werken veel samen met PSP’s zoals Mollie en bijvoorbeeld SiSow en MultiSafePay, in veel gevallen is het gebruik van zo’n provider goedkoper dan een rechtstreekse iDEAL-overeenkomst bij uw bank. We bekijken graag met u de mogelijkheden voor uw website / webwinkel.

Klik3 is vanaf nu:

Webworx Digital Agency

Met de onthulling van onze nieuwe identiteit als Webworx, breiden we onze horizon uit tot meer dan alleen WordPress en bieden we uitgebreide e-commerce oplossingen. Met doelgerichte, efficiënte communicatie en een gestroomlijnde aanpak zetten we ons in voor het creëren van unieke webervaringen die de groei van onze klanten stimuleren.
Ga onze nieuwe website
close-link