Skip to main content
Professionele WordPress websites

KLIK3 internetbureau

We hebben iets te vieren! Vanaf nu gaan we door het leven als KLIK3 internetbureau. Na ruim tien jaar was het tijd om afstand te doen van de naam “JD Productions” en te kiezen voor een nieuwe naam en een geheel nieuwe huisstijl.

KLIK3 internetbureau bedenkt, bouwt en beheert succesvolle WordPress websites en webwinkels. Een bekende (onofficiële) internetregel is dat alle pagina’s op een website binnen 3 klikken bereikbaar moeten zijn. In de praktijk gaat dit niet altijd op, maar hiermee geven we wel aan dat we altijd een zo gebruiksvriendelijk mogelijke website willen ontwikkelen.

JD Productions was in 2007 opgericht door Jeroen Denissen, tijdens zijn studie Informatica aan de academie voor ICT & Media in Breda. JD Productions hield zich in het begin bezig met alles op het gebied van media (zowel online als offline). De focus werd al vrij snel verlegt op online media en dan met name op WordPress websites. Afgelopen tien jaar hebben we geleerd dat je niet overal de beste in kunt zijn en dat je vooral moet doen waar je goed in bent. Daarom werken graag samen met betrouwbare partners om zo onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Lees: Over KLIK3.

Behalve onze naam, huisstijl en domeinaam (website/e-mail) verandert er niet veel. Persoonlijk contact staat bij KLIK3 hoog in het vaandel. De lijntjes houden we kort en de afspraken blijven helder. We zijn nog altijd bereikbaar zoals je van ons gewend bent.

Contactgegevens KLIK3 internetbureau

Burg. van Poppelstraat 112
5126 VG, Gilze

E-mail: info@klik3.nl
Telefoon: 0161 71 2045
Livechat: *klik*

Mocht je per ongeluk toch een e-mail sturen naar een oud e-mailadres, dan wordt deze voorlopig nog automatisch doorgestuurd 😉