Skip to main content

Nieuwe performance hosting

Sinds kort bieden wij naast onze Premium WordPress hostingpakketten ook Performance hosting aan. Hierbij deel je niet een webserver met iemand anders (shared hosting) maar heb je jouw eigen krachtige privé server (managed VPS).
Het voordeel van een eigen server; we kunnen de configuratie specifiek afstemmen op de klant (en hoeven geen rekening te houden met anderen). KLIK3 heeft op het moment een van de snelste NGINX servers in elkaar gezet voor de hoogst mogelijke haalbare performance voor jouw websites. Daarnaast hebben we deze servers ook voorzien van razendsnelle server based caching (NGINX FastCGI cache of Redis object caching), CDN en een Web Application Firewall (WAF). Hierdoor hoef je geen “zware” caching of security plugins op je website te gebruiken (zie ook deze tips: Plugins die je WordPress website kunnen vertragen).

Ook voor internationale sites kan een VPS een uitkomst bieden. Doordat wij het hardware-gedeelte door een betrouwbare partner laten verzorgen kunnen we eenvoudig jouw server plaatsen in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland, V.S., Canada of Japan.

Is Performance hosting (managed VPS) iets voor mij?

In vrijwel ieder geval zal je website een stuk sneller zijn dan op onze shared hosting. Hoe sneller je website, des te beter je website zal scoren in zoekmachines. Moet jouw website dus “zo snel mogelijk zijn”, dan is het zeker slim om deze optie te overwegen. Heb je een grote/drukbezochte website of webshop, dan kun je deze extra rekenkracht sowieso goed gebruiken.

Bekijk onze WordPress hostingpakketten
Klik3 is vanaf nu:

Webworx Digital Agency

Met de onthulling van onze nieuwe identiteit als Webworx, breiden we onze horizon uit tot meer dan alleen WordPress en bieden we uitgebreide e-commerce oplossingen. Met doelgerichte, efficiënte communicatie en een gestroomlijnde aanpak zetten we ons in voor het creëren van unieke webervaringen die de groei van onze klanten stimuleren.
Ga onze nieuwe website
close-link