Skip to main content

Snelle Nginx webhosting

NGINXNginx webhosting

JD Productions neemt nieuwe Nginx webserver in gebruik. Deze server draait op Nginx i.p.v. Apache.  Jarenlang is Apache de norm geweest als webserver, echter is Nginx aan een grote opmars bezig. Nginx verbruikt minder server-geheugen en kan beter en sneller omgaan met veel gelijktijdige requests. In de praktijk komt het er op neer dat websites nog sneller zullen zijn op deze server. Vooral web-applicaties als WordPress, Joomla en Magento zullen sneller zijn op Nginx webhosting.

Snelle Nginx webhosting met SSD opslag

Een snelle site is tegenwoordig een must, en niet alleen voor je bezoekers. Zoekmachines zoals Google en Bing hechten steed meer waarde aan de snelheid van een website, trage websites zullen steeds minder makkelijk vindbaar zijn (van invloed op de PageRank). Naast Nginx beschikt ook deze server (net als onze andere servers) over SSD opslag en is de gehele webserver redunant uitgevoerd.

Overstappen op Nginx webhosting?

Heeft u interesse in Nginx webhosting, bent u benieuwd naar de snelheidsverschillen, bel ons op 0161-712045 of stuur een e-mail.

Klik3 is vanaf nu:

Webworx Digital Agency

Met de onthulling van onze nieuwe identiteit als Webworx, breiden we onze horizon uit tot meer dan alleen WordPress en bieden we uitgebreide e-commerce oplossingen. Met doelgerichte, efficiënte communicatie en een gestroomlijnde aanpak zetten we ons in voor het creëren van unieke webervaringen die de groei van onze klanten stimuleren.
Ga onze nieuwe website
close-link