Skip to main content

Upgrade naar PHP versie 7.4, wat is er nieuw?

PHP 7.4 is de meest recente release en is uitgekomen op 28 november 2019. Inmiddels zijn onze shared hosting pakketten geüpgraded van versie 7.3 (of 7.2) naar PHP versie 7.4. Kort gezegd komt het er op neer dat PHP weer een stukje sneller en betrouwbaarder geworden is. PHP 7.4 geeft een enorme boost in performance en leesbaarheid van de code en wordt beschouwd als een opstapje naar PHP 8.

Meer technische details over PHP 7.4 kun je lezen op php.net.

Wat moet ik nu doen?

Als je een WordPress website hebt die wij voor je onderhouden, kun je op je gemak een bakje koffie pakken want in dat geval hebben wij alles al voor je geregeld. Indien je zelf je website beheerd dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je WordPress website (core, thema en plugins) up to date zijn. Mocht je problemen ondervinden, dan helpen wij je graag via support@klik3.nl.

Klik3 is vanaf nu:

Webworx Digital Agency

Met de onthulling van onze nieuwe identiteit als Webworx, breiden we onze horizon uit tot meer dan alleen WordPress en bieden we uitgebreide e-commerce oplossingen. Met doelgerichte, efficiënte communicatie en een gestroomlijnde aanpak zetten we ons in voor het creëren van unieke webervaringen die de groei van onze klanten stimuleren.
Ga onze nieuwe website
close-link