Skip to main content

wordpress-logoHeb jij een set echte internet-handen en kun je niet stil zitten om aan uiteenlopende projecten te werken? Zit je nog op school en wil je naast je studie een uitdagende bijbaan? KLIK3 is op zoek naar stagiaires of jonge professionals die willen werken aan de meest uiteenlopende WordPress projecten.

Wij zijn opzoek naar:

WordPress / PHP ontwikkelaar

Je bent een programmeur (PHP) met passie voor nieuwe en bestaande technieken. Een WordPress website “in elkaar klikken” kun je, maar het lukt je ook om vanuit een los design een WordPress website te bouwen met vele maatwerk functionaliteiten?

Je hebt ervaring met HTML/CSS en verschillende front-end frameworks. Je weet in no-time ontwerpen om te zetten naar een (responsive) website of webapplicatie waarbij je streeft naar hoge kwaliteit en goede onderhoudbaarheid. Je weet o.a. wat custom-posts, hooks en taxonomies zijn en vindt het fantastisch om (maatwerk) websites en webshops in WordPress te bouwen in ‘strakke code’.

Interesse of vragen?

Ben jij ambitieus en zoek je aansluiting met je toekomstige werkgebied? Stuur een mail naar info@klik3.nl met daarin je CV en motivatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!