Skip to main content

WordPress 4.6 “Pepper” vrijgegeven

WordPress heeft versie 4.6 genaamd “Pepper” vrijgegeven. Dit is de tweede grote release dit jaar en heeft een aantal nieuwe functies aan boord. Wij hebben klanten met een onderhoudscontract al overgezet naar versie 4.6. Als je zelf aan de slag gaat met updates, zorg ervoor dat je eerst een backup maakt!

Gestroomlijnde updates

Je kunt nu sneller plugins en thema’s updaten. Waar je voorheen doorgestuurd werd naar een aparte pagina kun je in WordPress 4.6 thema’s en plugins updaten zonder de desbetreffende pagina te verlaten. De nieuwe methode is gebruiksvriendelijker en sneller.

WordPress 4.6 - New plugin updater

Standaard lettertypen in het dashboard

Het WordPress dashboard maakt nu gebruik van de lettertypen die je al op je apparaat hebt, waardoor het sneller laadt en je je meer thuisvoelt op welk apparaat je ook maar gebruikt. Voorheen gebruikte WordPress het font Open Sans van Google Fonts.

WordPress editor aanpassingen

WordPress heeft ook enkele verbeteringen in de teksteditor doorgevoerd. WordPress introduceert de inline link controle. Dit moet je helpen om foutieve links op je website te vermijden. Met deze update krijg je automatisch een melding wanneer een link niet werkt of onjuist is. De foutieve link wordt in een rood hokje getoond.
Terwijl je typt bewaart WordPress je inhoud in de browser, herstellen van bewaarde inhoud is nog makkelijker met WordPress 4.6.

Interne link checker

Overzicht vernieuwingen WordPress 4.6

Het onderstaande filmpje neemt je mee door alle nieuwe functies in WordPress 4.6 “Pepper”.

Meer weten over onze onderhoudscontracten?

Heb je nog geen onderhoudscontract en/of lukt het je zelf niet om je website te updaten? Neem gerust contact op met ons via 0161712045 of stuur een e-mail via ons contactformulier.

Klik3 is vanaf nu:

Webworx Digital Agency

Met de onthulling van onze nieuwe identiteit als Webworx, breiden we onze horizon uit tot meer dan alleen WordPress en bieden we uitgebreide e-commerce oplossingen. Met doelgerichte, efficiënte communicatie en een gestroomlijnde aanpak zetten we ons in voor het creëren van unieke webervaringen die de groei van onze klanten stimuleren.
Ga onze nieuwe website
close-link