Skip to main content

WordPress komt met patch voor bug die auto-update uitschakelde

WordPress heeft een update uitgebracht (4.9.4) voor een bug die in een eerdere versie van zijn software was geslopen. Hierdoor werkte de auto-updatefunctie niet meer. Om dit probleem te verhelpen moet je eenmalig de WordPress core handmatig updaten. Ook zijn er nog enkele andere lekken in de software gedicht.

In een mededeling schrijft WordPress dat de ernstige bug in versie 4.9.3 van zijn software is geïntroduceerd. Die zorgt ervoor dat sites die geconfigureerd zijn voor automatische updates, deze niet meer uitvoeren. Daardoor is het nodig om handmatig te updaten naar versie 4.9.4, die een patch voor de bug bevat. Dat kan onder meer via het dashboard en de knop ‘update now’.

Lees hier meer over WordPress 4.9.4.

WordPress onderhoudscontract

Indien je via KLIK3 een WordPress onderhoudscontract hebt hoef je je nergens zorgen om te maken. Wij lopen de websites van onze klanten na en voeren deze update voor je uit.

Klik3 is vanaf nu:

Webworx Digital Agency

Met de onthulling van onze nieuwe identiteit als Webworx, breiden we onze horizon uit tot meer dan alleen WordPress en bieden we uitgebreide e-commerce oplossingen. Met doelgerichte, efficiënte communicatie en een gestroomlijnde aanpak zetten we ons in voor het creëren van unieke webervaringen die de groei van onze klanten stimuleren.
Ga onze nieuwe website
close-link