Skip to main content

Online magazines voor desktop, tablet en smartphone

Je hebt een mooie brochure, magazine of catalogus laten maken voor jouw bedrijf, maar je wilt ook dat mensen via jouw website het document eenvoudig kunnen bekijken? Dan zijn onze online magazines voor jou een uitstekende oplossing! Het biedt een creatieve en innovatieve oplossing voor vele publicaties. Doordat wij gebruik maken van HTML5, is het magazine op ieder apparaat te bekijken.

Waarom een online magazine?

Door jouw publicaties online weer te geven verspreid je jouw informatie zeer snel en behaal je een groter bereik. Daarnaast kunnen gebruikers eenvoudig zoeken in je catalogus en kan deze geïndexeerd worden door zoekmachines.

Een online magazine biedt vele mogelijkheden waarmee je jouw bedrijf of product kunt promoten. De verspreiding van het online magazine kan bijvoorbeeld in combinatie met onze nieuwsbrieven software.

Hoe werkt het online magazine?

Wij converteren jouw PDF, Word of Excel bestand naar een ‘bladerbaar’ online magazine. Wij sturen jou het resultaat terug of plaatsen dit voor je online. Wij kunnen ook een WordPress koppeling voor je maken, zodat je het magazine eenvoudig kunt integreren en kunt beheren op je WordPress website.

Wat kost een online magazine?

Online magazines zijn er in alle soorten en maten. Vandaar dat het lastig is om een exacte prijs te kunnen geven. De prijs voor een online magazine start bij 195 euro. Ook kunnen wij maatwerk oplossingen maken en deze software integreren in uw applicatie.

Klik3 is vanaf nu:

Webworx Digital Agency

Met de onthulling van onze nieuwe identiteit als Webworx, breiden we onze horizon uit tot meer dan alleen WordPress en bieden we uitgebreide e-commerce oplossingen. Met doelgerichte, efficiënte communicatie en een gestroomlijnde aanpak zetten we ons in voor het creëren van unieke webervaringen die de groei van onze klanten stimuleren.
Ga onze nieuwe website
close-link