Skip to main content

E-mailmarketing

Ook na het bezoek aan jouw website wil je betrokken blijven bij je (potentiële) klanten. Bekende voorbeelden van e-mailmarketing is de maandelijkse nieuwsbrief van webwinkels met daarin nieuwe acties of interessante blogposts. Maar je kunt ook gebruik maken van e-mailmarketing om je klanten net dat laatste zetje in de rug te geven. Bijvoorbeeld wanneer ze halverwege het bestelproces zijn afgehaakt, kun je automatisch een e-mail versturen (marketing automation) waardoor er alsnog een kans bestaat dat de klant een bestelling plaatst.

Waarom e-mailmarkting?

Lage kosten. Efficiënt. Doelgericht. Eenvoudig te meten. De voordelen van e-mailmarketing ten opzichte van traditionele mailingcampagnes zijn talrijk. Zo bespaar je al snel veel geld op portokosten. De lage verzendkosten maken het bovendien gemakkelijk om meerdere e-mail marketing campagnes tegelijk of na elkaar op te starten. De snelheid waarmee jouw e-mail aankomt is natuurlijk al niet te vergelijken met die van standaard mailings.

Optimaal rendement met e-mailmarketing

E-mail marketing heeft als marketinginstrument reeds bewezen uitermate effectief te zijn in de benadering van een of meerdere specifieke doelgroepen. Het rendement dat e-mail marketing oplevert, vertaalt zich onder meer in “conversieverhoging”, het toenemend aantal klanten dat als gevolg van uw boodschap op uw website terechtkomt. Onze marketingsoftware stelt u in staat om doeltreffend en onderscheidend te zijn als het gaat om het onder de aandacht brengen van uw product of dienst.

Meer klanten met e-mailmarketing

E-mail marketing vergroot uw klantbereik. Bovendien heeft u door een enkele muisklik direct toegang tot de meest actuele klantstatistieken. U kunt direct aan de slag om uw omzet en naamsbekendheid te vergroten! Graag gaan we een keer met u om de tafel zitten om de mogelijkheden te bekijken. Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op.

Klik3 is vanaf nu:

Webworx Digital Agency

Met de onthulling van onze nieuwe identiteit als Webworx, breiden we onze horizon uit tot meer dan alleen WordPress en bieden we uitgebreide e-commerce oplossingen. Met doelgerichte, efficiënte communicatie en een gestroomlijnde aanpak zetten we ons in voor het creëren van unieke webervaringen die de groei van onze klanten stimuleren.
Ga onze nieuwe website
close-link