Skip to main content

Persoonlijk contact

Korte lijntjes, vaste contactpersonen en deskundige support. Bij ons wordt je niet van het kastje naar de muur gestuurd maar helpen we je meteen… en dat met een laagje Brabantse gezelligheid.

Ervaren WordPress specialist

Met inmiddels al meer dan 15 jaar web-ervaring bouwen wij de meest uiteenlopende WordPress websites, dit resulteert in aansprekende cases op het gebied van veiligheid, aantal bezoekers en functionaliteit.

Hoge kwaliteit

Wij zijn zelf erg kieskeurig en nemen enkel genoegen met het beste! Ook voor onze klanten. Wie goed wil zijn, moet zich concentreren op waar hij het beste in is. Door met gespecialiseerde online partners te werken, staan we samen nog sterker!

PROFESSIONELE WORDPRESS WEBSITES & WEBWINKELS

KLIK3 internetbureau

KLIK3 is een internetbureau voor online strategie, webdesign en open source techniek gevestigd in Tilburg.
Wij bouwen doeltreffende en conversie gerichte WordPress websites die meetbaar resultaat opleveren, dat zich kan uiten in hogere omzet, lagere kosten of een hogere klanttevredenheid.

Hoe is onze nieuwe naam KLIK3 ontstaan?
HOE IS ONZE NAAM KLIK3 ONTSTAAN?

De 3 klik regel

Alle pagina’s moeten binnen 3 klikken bereikbaar zijn; De “3-klik regel”. Eén van de bekendste (onofficiële) regels van het web. Hoe minder klikken, des te sneller je de juiste informatie vindt. De ongeschreven regel dat alle pagina’s binnen 3 klikken vindbaar moeten zijn is dan ook geen vreemde ‘wet’. In werkelijkheid gaat het echter niet om het aantal klikken maar het gaat om het gemak waarmee je navigeert.
En dat is waar wij voor staan; KLIK3 bedenkt, bouwt en beheert gebruiksvriendelijke en overzichtelijke websites waarbij gebruikers zo gemakkelijk mogelijk bij hun einddoel brengt.

Succesvolle websites bouw je niet alleen

Online partners

Wie goed wil zijn, moet zich concentreren op hetgeen waar hij het beste in is. Daarom hebben wij ervoor gekozen om samen te werken met gespecialiseerde online partners. Samen maken wij nog betere websites en beleven we extra plezier aan ons werk.

GEREEDSCHAP DAT ONS WERK AANGENAMER MAAKT

Professionele tools

De volgende producten zetten wij in voor onszelf of voor klanten om zo meer online rendement te kunnen halen.