E-mail instellen in Apple Mail

Open Apple Mail, navigeer in de menubalk naar Mail en klik vervolgens op Voeg account toe…

Selecteer in het volgende scherm de optie Andere Mail-account en klik op Ga door

Vul vervolgens je naam, e-mailadres en het bijhorende wachtwoord in en klik op Log in.

Omdat de accountinstellingen handmatig geconfigureerd moeten worden krijg je een scherm te zien met daarin de foutmelding “Controle van accountnaam of wachtwoord mislukt”. Controleer dat het type ingesteld staat op IMAP en vul bij server voor inkomende en uitgaande e-mail mail.wixxis.nl, klik vervolgens op Log in.

Wanneer de instellingen correct zijn kun je kiezen welke programma’s je met het nieuwe account wilt gebruiken. Zorg ervoor dat Mail aangevinkt staat en klik op Gereed.
Je account is nu toegevoegd aan Apple Mail.