E-mail instellen in iOS (iPhone/iPad)

Open Instellingen en druk vervolgens op Accounts en wachtwoorden. Druk op Nieuw account en selecteer het type Anders.

Klik op Voeg nieuw mailaccount toe.

Voer hier je naam en de gegevens die je van ons hebt ontvangen / zelf aangemaakt hebt in (e-mailadres + wachtwoord) en klik op Volgende. Je krijgt nu een tweede scherm te zien (afbeelding rechts) met instellingen, vul deze instellingen aan (voor zowel inkomende als uitgaande post). Je e-mailadres is tevens ook je gebruikersnaam. Kies voor type account IMAP en gebruik in beide gevallen mail.wixxis.nl als hostnaam.

Klik vervolgens op Bewaar om de gegevens op te slaan. Je e-mailaccount is nu ingesteld!