E-mail instellen in Windows 10 Mail

Open Windows 10 Mail, klik in de blauwe kolom (links) op Accounts, en vervolgens in de grijze kolom (rechts) op Account toevoegen.

Klik bij type op Geavanceerde configuratie.

Klik vervolgens op Internet-e-mail.

Vul vervolgens je e-mailadres, gebruikersnaam en het bijhorende wachtwoord in. Controleer dat het type ingesteld staat op IMAP en vul bij server voor inkomende en uitgaande e-mail mail.wixxis.nl en dat Uitgaande server vereist verificatie staat aangevinkt. Klik vervolgens op Aanmelden.

Je account is nu toegevoegd aan Windows 10 Mail. Klik op Gereed om verder te gaan.