E-mail instellen op telefoon

Kom je er ondanks onze handleiding E-mail instellen op Android of iOS (iPhone/iPad) er toch niet uit? De kans is groot dat ook jouw telefoon provider een uitgebreide handleiding / toestelhulp klaar heeft staan om e-mail in te stellen via IMAP.

Houd de volgende gegevens bij de hand:

E-mail / gebruikersnaam Het e-mailadres dat je van ons gekregen hebt (of zelf aangemaakt hebt)
Wachtwoord Het bijhorende wachtwoord
Type IMAP
Inkomende mailserver (IMAP) mail.wixxis.nl
Uitgaande mailserver (SMTP) mail.wixxis.nl
Uitgaande poort 587

E-mail instellen op telefoon met KPN

1. Ga naar kpn.com/service/mobiel/instellen/hulp-bij-instellen.htm
  2. Selecteer je toestel
  3. Ga naar het onderdeel E-mail en klik op Handmatig Instellen

E-mail instellen op telefoon met T-Mobile

1. Ga naar t-mobile.nl/toestelhulp
  2. Selecteer je toestel
  3. Ga bij het onderdeel Instellingen naar Handmatig instellen van je e-mail (indien dit niet direct weergegeven wordt, klik eerst op Meer instellingen)

E-mail instellen op telefoon met Vodafone

1. Ga naar handleidingen.vodafone.nl
  2. Selecteer je toestel
  3. Ga naar het onderdeel E-mail en klik op De telefoon instellen voor e-mail via IMAP

E-mail instellen op telefoon met Tele2

1. Ga naar tele2.nl/klantenservice/mobiel/toestelhulp
  2. Selecteer je toestel
  3. Ga naar het onderdeel E-mail en klik op handmatig instellen