E-mail instellen in Outlook (Android/iPhone)

Deze handleiding is geschikt voor het instellen van Outlook op je iPhone of Android telefoon. Je kan Outlook 2016 gebruiken voor je PC of Mac.

1. Open de Outlook app

Download Microsoft Outlook in de Apple App store (iPhone) of de Google Play store (Android). Start vervolgens de app.

2. Nieuw account

Voer je e-mailadres in en klik op Account toevoegen.

3. Naam en wachtwoord opgegeven

Als het goed is staat het type account standaard ingesteld op IMAP (zo niet moet je dit rechts bovenin even aanpassen). Geef vervolgens je naam en wachtwoord op, vink nu de optie Geavanceerde instellingen gebruiken aan.

4.Geavanceerde instellingen opgeven

Nu dien je handmatig nog een aantal instellingen op te geven.
Vul de overige velden als volgt in:

Gebruikersnaam [gelijk aan je e-mailadres]
Server inkomende e-mail mail.wixxis.nl      Poort: 993
Server uitgaande e-mail mail.wixxis.nl      Poort: 587

Klik daarna op Aanmelden.

5. Account succesvol toegevoegd aan Outlook

Je account is nu toegevoegd aan Outlook. Klik op de knop Nu niet om de wizard af te sluiten.