E-mail wachtwoord wijzigen

Je kunt op twee manieren een e-mail wachtwoord wijzigen, via webmail of DirectAdmin.

E-mail wachtwoord wijzigen via Webmail

1. Login op de webmailomgeving, gebruik hiervoor je volledige e-mailadres als gebruikersnaam en bijhorend wachtwoord
  2. Klik rechts-bovenin op “Instellingen”
  3. Klik op “Wachtwoord”, voer je huidig wachtwoord in en het nieuwe wachtwoord
  4. Klik op “Opslaan”

E-mail wachtwoord wijzigen via DirectAdmin

1. Login op het DirectAdmin controlpaneel
  2. Ga naar E-mail > E-mail accounts
  3. Klik achter het desbetreffende e-mailadres bij Password/Quota op “change”
  4. Geef een nieuw wachtwoord op, of klik op “Random” om een wachtwoord te genereren
  5. Klik vervolgens op “Modify” om de wijzigingen op te slaan, als de bewerking gelukt is krijg je een overzicht te zien van de nieuwe logingegevens