Factuur online betalen via iDeal

Heb je van ons een factuur ontvangen die je online wilt betalen via iDeal?

iDeal link in e-mail

Wij versturen alle facturen per e-mail, in deze e-mail vind je ook een iDeal-betaallink, zodra je daarop klikt krijg je nogmaals online het totaalbedrag te zien en vervolgens kun je de gewenste online afreken methode selecteren. Heb je de mail al verwijderd en wil je toch graag per iDeal betalen? Log in op je klant account of laat het ons even weten, dan kunnen we de factuur opnieuw toe mailen.

iDeal betaallink opvragen via klantaccount

Alle gegevens kun je ook terugvinden in je online klantaccount. Login op ons klantpaneel, openstaande facturen worden na inloggen meteen weergegeven op het dashboard, klik op de desbetreffende factuur. Een volledig overzicht van alle facturen is terug te vinden via Facturatie > Facturen.

Nadat je de gewenste factuur aangeklikt hebt klik je op Online te betalen, je wordt doorverwezen naar de beveiligde pagina van onze payment provider Mollie.