Hoe kan ik inloggen op mijn WordPress website?

​Om de inhoud op je website te kunnen beheren moet je eerst inloggen in WordPress. Ga met je webbrowser naar de loginpagina van je website. In de meeste gevallen is dat jouwdomeinnaam.nl/wp-admin of jouwdomeinnaam.nl/smart (waarbij je jouwdomeinnaam.nl moet vervangen door je eigen domeinnaam).

Login met de gegevens die je ontvangen hebt bij de oplevering van je website.

WordPress wachtwoord vergeten?

Indien je jouw WordPress wachtwoord vergeten bent, kun je proberen een nieuw wachtwoord aan te vragen. Hiervoor klik je bij het loginscherm op Wachtwoord vergeten. Zodra je het onderstaande scherm te zien krijgt vul je jouw gebruikersnaam of e-mailadres in. Volg verder de instructies op het scherm.

Indien je de logingegevens niet meer weet, kunnen wij deze opnieuw voor je genereren. Stuur een e-mail naar support@klik3.nl.