Hulp op afstand met TeamViewer

In sommige gevallen is het handig als we even met je mee kunnen kijken om een probleem op te lossen. Met behulp van TeamViewer kunnen we tijdelijk meekijken op je computer om zo jou te helpen met het instellen van je e-mailaccount of je een online WordPress training te kunnen geven.

Heb je hier behoefte aan? Installeer dan eerst TeamViewer op je computer, neem vervolgens telefonisch contact met ons op (geef hierbij aan dat je gebruik wilt maken van TeamViewer). De kosten hiervoor bedragen €17,50 per gestart kwartier.

TeamViewer downloaden

Installatie TeamViewer

Nadat je TeamViewer gedownload hebt kun je deze direct starten (installatie is niet nodig). Zodra je TeamViewer gestart hebt krijg je de volgende gegevens te zien, geef deze ook aan ons door:

• ID
  • Wachtwoord

Met deze gegevens kunnen wij eenmalig inloggen op je computer. Zodra de werkzaamheden zijn verricht wordt de verbinding door ons verbroken en kun je TeamViewer weer afsluiten. De gegevens die je telefonisch aan ons verstrekt worden niet opgeslagen.