Skip to main content

Van Internet Explorer (IE) zijn nog relatief veel oude versies in omloop. Maar liefst 71 procent van alle gebruikers van IE gebruikt een oudere versie.

Microsoft is erop gebrand komende tijd gebruikers van Internet Explorer naar de laatste versie te krijgen. Slechts 29 procent gebruikt de voor Windows 7 en 8 geschikte Internet Explorer 11 en dat is Microsoft een doorn in het oog.

Bij andere browsers ligt het percentage gebruikers van de laatste versie vele malen hoger. 48 procent draait de laatste versie van Chrome, 49 procent zit op de laatste iteratie van Safari, terwijl liefst 72 procent de nieuwste Firefox gebruikt. Deze browsers hebben als kenmerk dat de auto-update functionaliteit bijna niet te vermijden valt, terwijl Microsoft met name bedrijven rustig oudere versies laat gebruiken.

Gebruik je een oudere versie van Internet Explorer of weet je niet zeker welke versie je gebruikt? Raadpleeg dan de Microsoft website.

Klik3 is vanaf nu:

Webworx Digital Agency

Met de onthulling van onze nieuwe identiteit als Webworx, breiden we onze horizon uit tot meer dan alleen WordPress en bieden we uitgebreide e-commerce oplossingen. Met doelgerichte, efficiënte communicatie en een gestroomlijnde aanpak zetten we ons in voor het creëren van unieke webervaringen die de groei van onze klanten stimuleren.
Ga onze nieuwe website
close-link