Skip to main content

Toerlezjoere door Gilze-Rijen

toerlezjoere-portfolio

Gemeente Gilze en Rijen heeft deze zomer de term “Toerlezjoere” in het leven geroepen. Toerlezjoere komt van tous les jours. Hierbij kun je denken aan uitgaan, blijmoedig rondtrekken en genieten van de simpele dingen in het leven. Iets dat je dus volop kunt, in en rondom Gilze en Rijen. Naast o.a. verschillende folders en een plattegrond is er ook de website toerlezjoere.nl waarmee de omgeving van Gilze-Rijen ontdekt kan worden.

In opdracht van Ouweland Ontwerp hebben wij samen met Studio Clint een responsive website gebouwd. Hierbij is eerst gekeken naar het uiterlijk van de website op mobiele apparaten, vervolgens is op basis daarvan de desktop weergave bedacht (mobile-first responsive webdesign). Via de website kun je eenvoudig zien wat, waar en wanneer er in Gilze-Rijen iets te doen is.

Onze werkzaamheden:

  • Ontwikkeling repsonsive WordPress thema
  • Maatwerk locatie beheer
  • Maatwerk kalender beheer
  • SEO & statistieken
  • Onderhoud & webhosting
Bezoek toerlezjoere.nl
Klik3 is vanaf nu:

Webworx Digital Agency

Met de onthulling van onze nieuwe identiteit als Webworx, breiden we onze horizon uit tot meer dan alleen WordPress en bieden we uitgebreide e-commerce oplossingen. Met doelgerichte, efficiënte communicatie en een gestroomlijnde aanpak zetten we ons in voor het creëren van unieke webervaringen die de groei van onze klanten stimuleren.
Ga onze nieuwe website
close-link