Skip to main content

Maatwerk WordPress websites bedenken, ontwikkelen en beheren

Professionele maatwerk WordPress websites ontwikkelen, dat is kort gezegd wat wij doen. Al sinds 2007 maken wij opvallende, doeltreffende websites met een ideale balans tussen design en techniek, voor klanten die online meer succes willen behalen! Meetbaar online rendement, wat zich kan uiten in hogere omzet, lagere kosten of een hogere klanttevredenheid.

Ervaren WordPress specialist

Wij kennen WordPress uit ons duimpje! KLIK3 heeft sinds 2007 al meer dan 250 verschillende WordPress websites gebouwd. Met WordPress heb je het beheer van pagina’s, afbeeldingen, teksten en formulieren op jouw website in eigen hand.

Onze diensten

WordPress training & advies

Leer het maximale uit WordPress te halen, wij geven WordPress traningen op maat, afgestemd op jouw situatie. Ook geven we onafhankelijk WordPress advies; is WordPress geschikt voor jouw project en hoe kunnen we het inzetten.

WordPress performance & security

Op zoek naar een snelle en veilige WordPress website? Wij maken gebruik van maatwerk thema’s die vele malen efficiënter en compacter zijn dan standaard thema’s vanwege de beperkte hoeveelheid code. Afbeeldingen optimaliseren we met een offsite image optimizer, assets bieden we aan via een CDN en je website plaatsen we op ons supersnel hostingplatform (standaard voorzien van Web Application Firewall).

WAAROM KIEZEN WIJ VOOR WORDPRESS?

WordPress is een gratis, gebruiksvriendelijk en krachtig CMS.

WordPress is erg gebruiksvriendelijk en zeer geschikt voor het onderhouden en beheren van een website. WordPress is het populairste CMS ter wereld en wordt door meer dan een miljoen mensen gebruikt, en dat is niet voor niets! De software van WordPress wordt continu verder ontwikkeld en uitgebreid door een grote groep WordPress ontwikkelaars. Genoeg redenen voor KLIK3 om WordPress als de standaard te gebruiken.

20 redenen waarom wij WordPress gebruiken
Klik3 is vanaf nu:

Webworx Digital Agency

Met de onthulling van onze nieuwe identiteit als Webworx, breiden we onze horizon uit tot meer dan alleen WordPress en bieden we uitgebreide e-commerce oplossingen. Met doelgerichte, efficiënte communicatie en een gestroomlijnde aanpak zetten we ons in voor het creëren van unieke webervaringen die de groei van onze klanten stimuleren.
Ga onze nieuwe website
close-link