WordPress WooCommerce webshop

Vanuit de luie stoel winkelen, op een zelfgekozen tijdstip. Net als professionele afnemers raakt ook de huidige consument steeds meer en beter vertrouwd met de voordelen van online winkelen. Hoewel de 24-uurs economie nog niet altijd zichtbaar is in het straatbeeld, wil je als ondernemer wel altijd voor jouw klanten klaarstaan. Met een WordPress webshop gebaseerd op WooCommerce sta je midden in de markt van nu.

WordPress webshop dankzij WooCommerce

WooCommerce is een een plugin voor WordPress waarmee je heel eenvoudig een webwinkel kunt opzetten.  Kenmerkend aan dit pakket is de hoge gebruiksvriendelijkheid en de uitbreid-mogelijkheden. WooCommerce is Magento inmiddels voorbij gegaan als populairste open source e-commerce oplossing. In 2017 draaide 28% van alle webwinkels wereldwijd op WordPress met WooCommerce. Omdat iedere situatie anders is, vereist ieder project een individuele aanpak.

Voor realisatie van de meeste e-commerce projecten maken wij gebruik van WordPress met WooCommerce. WooCommerce is modulair uitbreidbaar en inmiddels hebben we al tientallen maatwerk koppelingen geschreven voor WooCommerce. Bij een WooCommerce webshop is goede webhosting van belang. Onze performance hostingpakketten zijn uitermate geschikt voor WooCommerce webshops.

Graag kijken we samen met jou, door het inzetten van internet marketing, hoe jouw webshop gevonden kan worden door zoekmachines.

merkmeubelstoffen maatwerk woocommerce shop

Merkmeubelstoffen webshop

woocommerce multilingual webshop camilla collection

Camilla Collection webshop

zlippo multi language woocommerce webshop

Zlippo B2B webshop

woocommerce takeaway webshop dehofvangilze

Bestelsite De Hof van Gilze

cabman multi language woocommerce webshop

Cabman

tapijttegeldiscount woocommerce webshop

Tapijttegel Discount

groenverwarmen wordpress catalogus website

Groenverwarmen

adequat kastanjehout woocommerce wordpress webshop

Adéquat Kastanjehout

perfectline multi language woocommerce webshop

Perfect Line

Spreek je doelgroep aan, zet de juiste middelen in

Maatschappelijke en demografische veranderingen volgen elkaar in rap tempo op. Wij brengen de verschillende doelgroepen in kaart, zodat je jouw webshop aanbod nauwkeurig op de vragen van de markt kunt afstemmen. Ook door middel van interactieonderzoek proberen we tot een zo hoog mogelijke conversie te komen. De e-commerce oplossingen die wij bieden stellen je in staat om met je WordPress WooCommerce webshop eenvoudig de juiste doelgroep op het juiste moment te bereiken. Zo haal je het beste uit je eigen, unieke bedrijfsconcept zodat je altijd en overal kunt inspelen op elke actuele klantwens, hoe verschillend ook.

Ontdek de kracht van WordPress + WooCommerce webshop

Altijd bereikbaar zijn voor uw klanten. Veilig en efficiënt(er) uw voorraad beheren. In een handomdraai alle verkoopstatistieken paraat hebben. Als ondernemer van nu herken je het nut en de noodzaak van een eigen webwinkel. Wil je ook graag jouw klanten nog sneller en nauwkeuriger bedienen, neem dan gerust contact met op KLIK3 voor een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden. Of vraag een demoversie aan van een door ons ingerichte WordPress webwinkel en leg vandaag nog de basis voor eigentijds ondernemerschap!