Skip to main content

WordPress ontwikkel / development project partner

KLIK3 werkt als technische partner (WordPress ontwikkelaar) graag samen met reclame-, communicatie- en marketingbureaus. Als (whitelabel) WordPress ontwikkel / development partner fungeren we als onderdeel van jouw team. Wij begrijpen de belangen en doelen van jouw opdrachtgever en we verzekeren je van korte lijntjes!

Ervaren WordPress ontwikkelaars en Front-end developers

KLIK3 werkt enkel met ervaren WordPress specialisten en Front-end developers. Zodat jij je kan richten op design of andere zaken en KLIK3 kan inschakelen als technisch verlengstuk van je bedrijf. Het web wordt steeds geavanceerder en alle ingewikkelde functionaliteiten, code, maatwerkoplossingen die erbij komen kijken worden teveel om er “even bij te doen”.
Het maakt ons niet uit of het nu gaat om een kleine ‘brochure’ website of een grote maatwerk WordPress WooCommerce webshop. Wij draaien er onze handen niet voor om!

Er zijn verschillende manieren om samen te werken; op projectbasis of op uurbasis, we kunnen fungeren als (whitelabel) WordPress ontwikkelaar die onderdeel is van je bedrijf of als externe WordPress specialist. KLIK3 is ook inzetbaar voor het onderhoud en/of doorontwikkeling van bestaande websites.

WAAROM EEN WORDPRESS DEVELOPMENT PARTNER INHUREN?

Jij bedenkt en ontwerpt super toffe websites, wij zorgen ervoor dat ze op de juiste wijze tot leven komen!

KLIK3 ontwikkelt WordPress websites op maat, waar nodig zullen wij de website voorzien custom post types (CPT) en mooie custom fields (ACF). In tegenstelling tot veel concullega's maken wij liever geen gebruik van Themeforest thema's (nee daar zijn we écht geen fan van) met chaotische pagebuilders, die volgepakt zijn met functionaliteiten die je niet nodig hebt. Ook proberen wij zo min mogelijk plugins te gebruiken op je WordPress website. Dankzij onze maatwerk WordPress thema's krijgen je klanten een snelle, onderhoudsvriendelijke, efficiënte, gebruiksvriendelijke WordPress website!

WordPress Coding Standards

KLIK3 ontwikkelt websites volgens de WordPress Coding Standards. WordPress heeft verzameling programmeerstandaarden voor WordPress websites uitgebracht. Dit is een verzameling van HTML, CSS, JavaScript, en PHP richtlijnen. Hierdoor zorgen we ervoor dat de geschreven code consistent is en gemakkelijker onderhouden kan worden.