Skip to main content

WordPress ontwikkelaar regio Tilburg – Breda (Noord-Brabant)

KLIK3 ontwikkelt en beheert professionele WordPress websites en webwinkels voor bedrijven die online succesvol willen zijn. Wij kennen WordPress uit ons duimpje! KLIK3 heeft sinds 2007 al meer dan 250 verschillende WordPress websites gebouwd. KLIK3 is gevestigd in Noord-Brabant in het mooie Gilze, tussen Tilburg en Breda.

Wij zijn geen WordPress “configurators” maar echte WordPress maatwerk ontwikkelaars. Themeforrest thema’s en indrukwekkende pagebuilders laten wij liever links liggen, we kiezen voor een efficiënte maatwerk aanpak en baseren onze maatwerk WordPress thema’s op het Bootstrap of Foundation front-end framework.

WordPress ontwikkelaar voor bestaande WordPress projecten

WordPress wordt momenteel gebruikt op meer dan 1 miljard websites, de kans is dus groot dat jij al beschikt over een WordPress website. Loop je tegen (technische) problemen of beperkingen aan maar wil je nou niet meteen je gehele website vernieuwen? KLIK3 kan ook reeds bestaande WordPress websites doorontwikkelen of onderhouden (zelfs als ze voorzien zijn van een Themeforrest thema’s en een ingewikkelde pagebuilder).

Waarom KLIK3 voor een WordPress website?

Til je WordPress website naar een hoger niveau, laat je WordPress website bouwen volgens de richtlijnen (WordPress Coding Standards).

KLIK3 ontwikkelt WordPress websites op maat, waar nodig zullen wij de website voorzien custom post types (CPT) en mooie custom fields (ACF). Ook proberen wij zo min mogelijk plugins te gebruiken op je WordPress website. Dankzij onze maatwerk WordPress thema's krijg je een snelle, onderhoudsvriendelijke, efficiënte, gebruiksvriendelijke WordPress website!

WordPress Coding Standards

KLIK3 ontwikkelt websites volgens de WordPress Coding Standards. WordPress heeft verzameling programmeerstandaarden voor WordPress websites uitgebracht. Dit is een verzameling van HTML, CSS, JavaScript, en PHP richtlijnen. Hierdoor zorgen we ervoor dat de geschreven code consistent is en gemakkelijker onderhouden kan worden.

Klik3 is vanaf nu:

Webworx Digital Agency

Met de onthulling van onze nieuwe identiteit als Webworx, breiden we onze horizon uit tot meer dan alleen WordPress en bieden we uitgebreide e-commerce oplossingen. Met doelgerichte, efficiënte communicatie en een gestroomlijnde aanpak zetten we ons in voor het creëren van unieke webervaringen die de groei van onze klanten stimuleren.
Ga onze nieuwe website
close-link